WELKOM OP SCHIPHOL AIRPORT

Ontmoet ons team op 5 oktober in aankomsthal nummer 1 op Schiphol in Amsterdam. Hier geven wij je handige informatie over de stad, je accommodatie en de locatie van het evenement. Je maakt ook kans op een aantal kaarten en prijzen! We zitten voor jullie klaar van 08.00 tot 19.00 uur. Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten!

BEREIKBAARHEID WESTERGASFABRIEK

De Westergasfabriek ligt zeer centraal en is makkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Vliegveld
Vanaf Schiphol: pak de A4 richting Amsterdam ring A10  en neem afslag S103 via de Haarlemmerweg richting centrum. Aan je linkerhand vind je de Westergasfabriek.
Plan je route in Google Maps

Openbaar vervoer
Vanaf Centraal Station: Bus 21, halte Van Hallstraat
Vanaf het Centrum: Tramlijn 10, halte Van Limburg Stirumplein of halte van Hallstraat
Plan je reis op 9292OV 

Auto
Vanaf de ring A10: Neem afslag S103/S104 (Haarlem) en rijd richting het centrum via de Haarlemmerweg. Aan je linkerhand vind je de Westergasfabriek.

Parkeren
Let op: de Westergasfabriek ligt in het Westerpark en hier kunnen geen auto’s komen.
Klik HIER om te zien wat de dichtstbijzijnde parkeermogelijkheden zijn.

FOOD & BEVERAGES

Yum! De Westergasfabriek biedt een heerlijke variatie van culinaire hotspots aan. Tijdens Reebok Les Mills Live zijn er er diverse typisch Nederlandse lekkernijen te verkrijgen.
Kijk op de plattegrond voor de verschillende horeca gelegenheden op het evenement terrein.
Tip: vergeet niet om jouw gratis stroopwafel af te halen op het Stenenplein!

PICK UP POINT

Ga bij binnenkomst gelijk langs het Pick Up Point om jouw gadget op te halen en je Add Ons te verzilveren.

Gadget
Surprise! Mede dankzij jou vieren we dit jaar 20 jaar Les Mills in de Benelux en we willen je hiervoor bedanken met een speciaal cadeau. Er ligt een Les Mills gadget voor je klaar waarin je tijdens het event jouw smartphone en e-ticket kunt bewaren. Ga bij binnenkomst meteen langs het Pick Up Point om jouw goodie op te halen!

Event shirt
Naast de Les Mills gadget kun je bij het Pick Up Point ook jouw event t-shirt ophalen, mits je deze hebt besteld. Heb je geen shirt besteld, maar wil je toch graag een aandenken aan deze onvergetelijke dag? Het event shirt is ook te koop in de Reebok Les Mills Clothing Store!

Food coin
Bij het Pick Up Point kun je ook munten voor jouw lunch en Burgers & Beers ophalen. Deze munten kun je inleveren op het Westergasterras. Check de plattegrond voor de exacte locatie.

TICKET

Neem jouw ticket uitgeprint mee, dit is je entree bewijs en heb je dus nodig om binnen te komen. De barcode wordt ook gebruikt voor al je Add Ons die zijn gekoppeld aan jouw persoonlijke account. Vergeet je ticket dus niet uit te printen.

LOCKERS

Tijdens Reebok Les Mills Live masterclasses en Filming classes is het niet mogelijk om je tas binnen of buiten de zaal te plaatsen in verband met veiligheidsmaatregelen. Er zijn lockers aanwezig op de evenementlocatie om je spullen veilig in op te bergen! Zorg ervoor dat je ruim voor de starttijd van je masterclass of filmingclass je spullen hebt opgeborgen, we verwachten veel mensen en het zou zonde zijn als je te laat bent.

  • De lockers zijn te gebruiken van 07:30 tot 20:30 uur. Na 20:30 uur worden de lockers leeggehaald.
  • De afmeting van de locker: 35 x 30 x 45cm. Er past makkelijk een sporttas in!
  • Probeer je locker te delen met je sportbuddy om geld te besparen én om ervoor te zorgen dat er genoeg lockers beschikbaar zijn voor iedereen!
  • Prijs locker voor het hele weekend*:  € 5,-
  • Prijs locker voor één dag (excl. Legendary Dutch Party): € 3,-
  • Prijs locker voor één avond: € 2,50

*Als je een weekend ticket hebt, krijg je een lockervoucher voor de feestavond gratis!

PROGRAMMA

Zorg dat je het programma bij de hand hebt zodat je kunt zien op welke locatie je moet zijn voor jouw ingeplande lessen. Zorg dat je genoeg tijd in jouw schema inplant om jezelf te verplaatsen tussen de workouts.

1200-rlml-programma-fri-sat
PLATTEGROND

Check de legenda op de plattegrond om te zien wat er allemaal te doen is op het evenementterrein. Tip: sla de plattegrond op je telefoon op; zo heb je deze altijd bij de hand!

1200-plattegrond
1200-lml_map_zoom2
DOUCHES & KLEEDKAMERS

Happiness is… a hot shower after your workout! Er zijn douches en kleedkamers aanwezig op het evenementterrein. Vergeet niet om je eigen handdoek en doucheproducten mee te nemen. Check de plattegrond om te zien waar je de douches en kleedkamers kunt vinden.

PINNEN

De dichtstbijzijnde pinautomaten vind je op 300 meter aan het Van Limburg Stirumplein.

WATERPUNT

Er zijn diverse waterpunten op de locatie tijdens Reebok Les Mills Live. Check de plattegrond om te zien waar je jouw flesje kunt vullen na een intense workout!

REEBOK LES MILLS CLOTHING STORE

De openingstijden van de Reebok Les Mills Clothing Store:
Vrijdag      8.00 – 19.30 uur
Zaterdag   8.00 – 18.00 uur

Laat na je aankoop in de Reebok clothing store bij de kassa je persoonlijke gegevens, bonnummer en aankoopbedrag achter. Wie weet ben jij de gelukkig winnaar die zijn of haar GEHELE AANKOOPBEDRAG TERUGWINT!

LEGENDARY DUTCH

Op zaterdag gaat het vanaf 21:45u helemaal los! Met de Westergasfabriek als locatie en een indrukwekkende Nederlandse line up, waaronder KRIS KROSS AMSTERDAM en BASSJACKERS, wordt het een niet te missen editie!

Klik HIER voor de timetable en line-up.
Neem je ticket uitgeprint mee en neem je iemand mee, vergeet dan ook je uitgeprinte ‘Bring-a-friend e-ticket’ niet. De Legendary Dutch Party is vanaf 18 jaar. Zorg dat je je legitimatiebewijs bij je hebt

1200-lesmillslive_party_timetable
Q&A

Heb je vragen tijdens Reebok Les Mills Live? Wij helpen je graag verder bij de informatiebalie!
Ook kan je de Q&A hosts aanpreken die rondlopen op het terrein, zij zijn te herkennen aan een blauwe ballon.

Openingstijden van de informatiebalie:
Vrijdag     07.30 – 20.00 uur
Zaterdag  07.30 – 20.00 uur

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search