AUTO

Volg de ring A10 en neem afslag S103/S104 en rij via de Haarlemmerweg richting centrum. Je vindt de Westergasfabriek aan de linkerzijde van de S103 (Haarlemmerweg).

Parkeren
De Westergasfabriek ligt in het Westerpark en is een autoluwe omgeving. Je kunt je auto parkeren bij een parkeergarage in de buurt of gebruikmaken van het P+R netwerk in Amsterdam.

Q-Park Westergasfabriek
Adres: Van Bleiswijkstraat 8, 1051 DG, Amsterdam
Tarief: € 2,00 per 33 minuten / € 30,00 per dag

Parkeergarage Willemspoort
Adres: Haarlemmer Houttuinen 549, 1013 GM, Amsterdam
Tarief: € 0,50 per 7 minuten / € 47,50 per dag

P+R Bos & Lommer
Adres: Leeuwendalerweg 23B, 1055 JE, Amsterdam
Tarief: vanaf € 1,00 per uur. Klik hier voor de voorwaarden.

P+R Sloterdijk
Adres: Piarcoplein 1, 1043 DW, Amsterdam-West
Tarief: vanaf € 1,00 per uur. Klik hier voor de voorwaarden.

In verband met de beperkte hoeveelheid parkeerplaatsen en hoge parkeertarieven in Amsterdam raden wij je aan om met het openbaar vervoer te reizen.

 

OV

De Westergasfabriek is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer! Wanneer je met de trein reist, kun je het beste naar Amsterdam Station Sloterdijk of Amsterdam Centraal Station reizen en overstappen op de bus of tram richting de Westergasfabriek.

Wil je met de bus of tram reizen?
Neem Bus 21 en stap uit bij halte ‘Van Hallstraat’, of neem de tram en stap uit bij halte ‘Van Limburg Stirumplein’. Check 9292ov.nl voor actuele vertrek- en aankomsttijden.

VLIEGVELD

Internationale gasten kunnen gebruikmaken van Amsterdam Schiphol Airport, Rotterdam/The Hague Airport en Eindhoven Airport. Amsterdam en de Westergasfabriek zijn via het openbaar vervoer goed bereikbaar. Check 9292ov.nl voor actuele vertrek- en aankomsttijden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search