1920-faq
Welke parkeergelegenheden zijn er in de buurt?

Wanneer het mogelijk is, adviseren wij gebruik te maken van het Openbaar Vervoer. Wanneer u besluit met de auto te gaan, zijn er verschillende parkeergelegenheden in de omgeving. Bekijk BEREIKBAARHEID op de website voor alle informatie over parkeren en ander reisadvies.

Welk hotel raden jullie aan?

Wij hebben kamers gereserveerd in het Westcord Art Hotel in Amsterdam als het Reebox x Les Mills Hotel gedurende het Reebok Les Mills Live evenement. U kunt een kamer boeken door het registratie portaal. Wees a.u.b. op tijd want er zijn gelimiteerde kamers beschikbaar!

Mag ik filmen tijdens de Filming Classes?

Nee, het is helaas niet toegestaan om te filmen tijdens de Filming Classes. De content mag namelijk niet eerder gedeeld worden dan de officiële lancering.

Kan ik een aparte Filming Class boeken?

Nee, helaas is dit niet mogelijk. De Filming Classes zijn een deel van het Reebok Les Mills LIVE evenement en u moet een vrijdag, zaterdag of weekend ticket hebben om te kunnen registreren voor een Filming Class.

Kan ik Reebok Les Mills Live Amsterdam bijwonen zonder het feest?

De tickets voor Reebok Les Mills Live Amsterdam bevatten deelname aan drie masterclasses, een onbeperkt aantal workshops en het feest. Deelname aan het feest is uiteraard niet verplicht, maar wij denken dat je het niet wilt missen!

Kan ik een los kaartje voor het feest kopen zonder aan het evenement deel te nemen?

Helaas is dit niet mogelijk. Wel heeft iedereen die een ticket koopt voor het evenement de mogelijkheid om een persoon te registreren voor een gratis ticket voor het feest.

Is het mogelijk om mijn registratie/order na de betaling aan te passen?

Helaas is het niet mogelijk om een registratie of order na betaling te annuleren of aan te passen. U heeft de mogelijkheid om uw order uit te breiden met een Masterclass, Filming class en andere add ons wanneer nodig.

Moet ik me voor workouts en workshops van te voren registreren op het event zelf?

Je hoeft je niet vooraf te registreren voor een les. Je ticket wordt gescand bij het betreden van de ruimte.

Aan welke workouts/workshop kan ik deelnemen?

Reebok Les Mills Live Amsterdam heeft de nieuwste Les Mills releases op het programma staan en natuurlijk de Filming Classes, maar ook een aantal interessante workshops. Klik HIER om het complete programma te bekijken.

Wat zit er bij mijn Reebok Les Mills Live Amsterdam ticket inbegrepen?

Een Reebok Les Mills Live Amsterdam ticket bevat:

  • 3 Masterclasses per dag
  • Onbeperkt aantal workshops
  • Entree voor het feest op zaterdagavond
Wie kan er aan Reebok Les Mills Live Amsterdam meedoen?

Reebok Les Mills Live Amsterdam is voor iedereen! Iedereen die zin heeft om een geweldig en onvergetelijk fitness festival mee te maken! Je hoeft geen instructeur te zijn om mee te doen.

Wat is Reebok Les Mills Live Amsterdam?

Reebok en Les Mills reizen in 2017 de hele wereld over met de Reebok Les Mills Live tour! Een uniek evenement dat tot nu toe duizenden Les Mills liefhebbers en sportfanaten heeft verwelkomd. Reebok Les Mills Live Amsterdam vindt plaats in de Westergasfabriek te Amsterdam op vrijdag de 6 en zaterdag 7 oktober 2017.

Je kunt het evenement niet echt vergelijken, maar denk aan een dance event met een energieke sfeer! Een unieke ervaring waar iedereen op dezelfde beat beweegt. Dit creëert een speciaal gevoel van samenhorigheid dat ervoor zorgt dat je net een beetje meer van jezelf geeft tijdens de workouts.

Zijn er douche faciliteiten op Reebok Les Mills Live Amsterdam?

Zeker! Doucheenheden worden geïnstalleerd op het terrein van de Westergasfabriek. Zorg ervoor dat je je eigen handdoek en douche producten meeneemt.

Zijn er kluisjes beschikbaar?

Kluisjes worden geplaatst op de site van de Westergasfabriek. Deze kluisjes kunnen tegen betaling worden gebruikt. Probeer een locker zo veel mogelijk te delen om ervoor te zorgen dat er genoeg kluisjes voor iedereen zullen zijn.

Ik kan Reebok Les Mills Live Amsterdam niet bijwonen. Wanneer zijn de reguliere workshops?

De data van de reguliere kwartaalworkshops zijn nog niet bekend. Deze zullen waarschijnlijk plaatsvinden in november 2017. Meer informatie hierover is in september beschikbaar.

Wanneer ontvangen we de digitale materialen?

Clubs die hun instructeurs voor het Reebok Les Mills Live Amsterdam evenement hebben geregistreerd, ontvangen hun digitale materialen rond 15 november 2017. De instructeurs die deelnamen aan Reebok Les Mills Live Amsterdam en de digitale kit bestelden, ontvangen ook de digitale materialen rond 15 november th < / sup>. De instructeurs die de reguliere kwartaalworkshop bijwonen ontvangen de digitale materialen in de week na de bijwonende kwartaal.

Is het mogelijk om als Les Mills instructeur zelf te registreren en te betalen?

Natuurlijk is dit mogelijk. Als instructeur kan je via de club worden geregistreerd en ontvangt de club de factuur, of je kunt zelf kiezen als een instructeur en direct betalen. Kies de optie Les Mills instructeur NL / BE en log in met jouw Les Mills ID-kaartnummer.

Telt deelname aan het Reebok Les Mills Live Amsterdam event voor de geldigheid van mijn certificaat (touchpoints)?

Als je via jouw club of via het instructeursportaal bent geregistreerd nadat je inlogt met je Les Mills ID-kaartnummer, telt de registratie voor de geldigheid van je certificaat.

Welke lunchopties zijn er beschikbaar tijdens Reebok Les Mills Live Amsterdam?

Het is mogelijk om van tevoren een kortingspakket te bestellen via het registratieportaal. Zorg ervoor dat u de juiste dag selecteert. De vestiging van de Westergasfabriek heeft diverse cateringfaciliteiten die lunch aanbieden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search