LES MILLS FILMING – A ONCE IN A LIFETIME EXPERIENCE!

Uniek aan Reebok Les Mills Live 2017 is dat ook de Les Mills programma releases worden opgenomen voor het tweede kwartaal van 2018 (Q2-2018). Het filmen van de nieuwe programma releases gebeurt normaal gesproken om de drie maanden in Nieuw-Zeeland. Deze video’s gaan ieder kwartaal de hele wereld over zodat instructeurs de nieuwe choreografie kunnen leren.

Dit jaar is de filming éénmalig onderdeel van Reebok Les Mills Live 2017! Een exclusieve kans om de Les Mills filming van dichtbij mee te maken. Alle Program Directors uit Nieuw Zeeland zijn hierbij aanwezig: dat is in 2017 op geen enkele andere locatie van de Reebok Les Mills Live tour het geval. Super speciaal dus!

filming-1
filming-2

INSCHRIJVEN

Beperkt aantal plaatsen!

Er is veel animo voor deelname aan de filming class(es). Echter geldt voor de filming hetzelfde als voor de overige workshops: VOL = VOL. Zorg er daarom voor dat je jezelf op tijd registreert zodat deze unieke kans niet aan je voorbij gaat!

Hoe werkt het?

  1. Stel je ultieme programma samen aan de hand van de timetable.
  2. Bestel je entree ticket voor Reebok Les Mills Live, voor 6 en/of 7 oktober 2017.

Boek de filming class(es) als extra add-on.

ba-100

FILMING SPECIAL – BODYATTACK 100

Extra speciaal is dat BODYATTACK release 100 wordt opgenomen tijdens de filming in Amsterdam! Een bijzondere mijlpaal die we niet zomaar voorbij laten gaan. Deze sport-geïnspireerde cardio workout zorgt voor het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. Deze high-energy interval training combineert atletische bewegingen met aerobe kracht en stabilisatie oefeningen. BODYATTACK is een van de eerste Les Mills programma’s. Sinds de introductie in 1999 is het programma wereldwijd steeds populairder geworden. Dit unieke programma spreekt een brede doelgroep aan en past daardoor in elke club!

THE CHAMPION BEHIND BODYATTACK: LISA OSBORNE

Als er één persoon is die de energie en positiviteit van BODYATTACK kan uitstralen is het Lisa Osborne wel. Met veel enthousiasme en inspirerende quotes als “live in the moment” of “be positive” weet zij altijd de juiste vibe te creëren. Vooruitstrevend blijven is waar het volgens haar om draait. Ze is dan ook altijd bezig om BODYATTACK blijvend te optimaliseren.

500-lisa
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search