500-bodypump
BODYPUMP Colour

BODYPUMP is de originele barbell les en voor iedereen die er snel ‘lean’ gevormd en fit uit wil zien. Je gebruikt lichte tot matig intensieve gewichten en maakt veel herhalingen. Het is een total bodyworkout met kracht-oefeningen als squats, presses, curls etc. Deze wetenschappelijk bewezen workout en geweldige muziek motiveren je om harde te werken dan ooit. Aan het einde van de les voel jij je uitgedaagd, gemotiveerd en klaar voor meer!

500-bodyattack
BODYATTACK Colour

BODYATTACK is de energieke sport-geïnspireerde cardio workout. In deze training combineer je atletische bewegingen, zoals rennen, springen etc. met krachtbewegingen als pushups en squats. Je wordt uitgedaagd om je grenzen te verleggen, verbrandt veel calorieën en sluit de workout met een voldaan gevoel af!

500-bodybalance
BODYBALANCE Colour

BODYBALANCE is de yoga-geïnspireerde les voor meer balans in je gedachten, je lichaam en je leven. Tijdens de les wordt je meegenomen in yoga, pilates en Tai Chi elementen. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een gestructureerde series van bewegingen op inspirerende muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt. Je bouwt kracht en stabiliteit op en krijgt een gevoel van rust en kalmte.

500-bodycombat
BODYCOMBAT Colour

BODYCOMBAT is de energieke martial arts geïnspireerde cardio-workout. Dit felle programma is geïnspireerd op de Oosterse vechtkunst met bewegingen uit  Karate, Taekwondo, Boxing, Muay Thai, Capoeira and Kung Fu. Punch en kick je een weg door de les, verband veel calorieën en laat je zorgen bij de deur. Ga los en voel jezelf als een kampioen na de les! Stap in de ring met vechtersmentaliteit!

500-bodyjam
BODYJAM Colour

BODYJAM is de dans-workout en is de ultieme combinatie van dansen en muziek! Je danst op muziek die je nu leuk vindt. Die nieuwe stijl waar je over hebt gehoord? zat vorig jaar al in BODYJAM!

500-bodystep
BODYSTEP Colour

BODYSTEP is de energieke full-body cardio workout, waar je voornamelijk je benen en billen strak traint en gebruik maakt van in hoogte verstelbare step. Simpele bewegingen op, over en om de step heen waarin jij je ritme en ‘flair’ kunt laten zien in de Classic workout of als je in zin hebt in burpees, pushups en jumps de Athletic workout. BODYSTEP heeft voor iedereen wat wils in huis! Er worden veel opties gegeven om je veilig te laten steppen. Het is een geweldige mix van populaire  hit muziek, plezier en stijlen (persoonlijkheid). Je voelt je na de workout absoluut voldaan en ‘Buzzing’!

500-bodyvive
BODYVIVE 3.1 Colour

BODYVIVE 3.1 is een geweldige mix van kracht-, cardio- en coretraining. Neem je deel aan deze les dan ben je verzekerd van een van de meest veilig en effectiefste workouts ter wereld. Een mix van lunges, squats, running en tubing oefeningen met geweldige muziek, zorgen ervoor dat jij jezelf goed voelt!

500-cxworx
CXWORX Colour

CXWORX is een core-training voor alle spieren rondom de core. Het is een belangrijk ingrediënt voor een sterker lichaam. Een sterkere core zorgt ervoor dat alles wat je doet, van dagelijks dingen to sporten, beter wordt. Je werkt met een weerstandstube, gewichten en ook je eigen lichaamsgewicht in oefeningen als crunches en hovers. Je traint ook de heupen, billen en onderrug. Alle bewegingen hebben opties, dus het is uitdagend maar ook haalbaar op elk fitness level.

500-grit
LES MILLS GRIT Black

Les Mills GRIT SERIES is een 30-minuten durende high-intensity interval training (HIIT) workout, gemaakt om je conditie te verbeteren. Bouw meer kracht en spierdefinite op in GRIT STRENGTH. Ga voor explosiviteit en een atletisch lichaam in GRIT PLYO en tot slot, verhoog de snelheid en calorieverbranding in GRIT CARDIO. Afhankelijk van de variatie van de workout gebruik je een barbell, gewichten, een step en je eigen lichaams-gewicht. Boost je spieren, verhoog de explosiviteit en ga voor snelheid om dat lichaam te krijgen waar je van droomt! Go hard to get fit, fast!

500-rpm
RPM Colour

RPM is de indoor cycling workout waarbij je rijdt op het ritme van krachtige muziek. Je leert de dimensies van het fietsen. Staand, zittend, handposities, tempo omhoog en omlaag etc. Je bepaalt zelf op welke level je fiets, zodat je telkens vooruitgang kunt boeken in de weerstand en snelheid. Ontdek heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen, interval training, tijdritten en ga zo maar door. Ontdek de atleet in jezelf!

500-shbam
SH’BAM Colour

SH’BAM is een leuke en gekke, en verslavende dansworkout. Het is een ego-vrije zone en je hebt geen danservaring nodig. Alles wat je nodig hebt is een speelse houding en een lach op je gezicht. Ook als je denkt dat je dit niet lukt, zul je zien dat het je toch wel lukt!

500-sprint
300-les-mills-sprint-colour

Les Mills SPRINT is de nieuwste High Intensity Interval Training: intenser, meer experience en nog sneller. Geen lange ritten, maar 30 minuten HIIT op bikes en snelle resultaten. Millennials, bij uitstek de grootste doelgroep voor clubs, willen tot het uiterste gepusht worden, zijn altijd op zoek naar hun beste ‘ik’ en jagen op resultaten: elke workout weer. Les Mills weet precies wat ze daarmee bedoelen.

500-trip
300-the-trip-black

Fiets in een andere dimensie!’THE TRIP’ is een fietsles, maar niet zoals je die gewend bent. Je beklimt de flank van een super steile gletsjer. Je fietst door een futuristische stad. Je sprint over een digitale wielerbaan en rijdt vervolgns lekker rustig verder terwijl je de zon over het water om je heen ondergaat.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search