WAT IS REEBOK LES MILLS LIVE?

Reebok en Les Mills gaan in 2017 de hele wereld over met de Reebok Les Mills Live tour! Een uniek evenement dat inmiddels duizenden Les Mills liefhebbers en sportfanatics heeft mogen verwelkomen. Het goede nieuws is dat deze bijzondere beleving ook dit jaar weer naar Nederland komt!

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober 2017 vindt Reebok Les Mills Live plaats in de Westergasfabriek! Een prachtige locatie in hartje Amsterdam waar je de nieuwste fitness workouts van de Les Mills Program Directors (de creators van alle Les Mills programma’s) kan beleven.

Het evenement is nergens mee te vergelijken maar denk aan een dance event met een sportieve insteek! Een bijzondere beleving waar iedereen hetzelfde beweegt op de zelfde beat. Hierdoor ontstaat een speciaal gevoel van samenhorigheid waardoor je net dat beetje extra van jezelf geeft! Ervaar de overweldigende energie waar de adrenaline door je lichaam giert. Daarnaast is er een groot aanbod aan interessante lezingen, is er genoeg ruimte om te relaxen en laten we vooral de eet- en drinkmogelijkheden niet vergeten!

REEBOK LES MILLS LIVE TRAILER

1920-partners
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search